Vastaa kyselyymme: Millaisen pitäisi olla hoitosuositus sisäilmaan liittyvälle oireilulle ja siitä sairastuneille?

Millainen pitäisi olla hoitosuositus sisäilmaan liittyvästä oireilusta ja siitä sairastuneille?

Kysely Sosiaali- ja terveysministeriön luonnoksesta sisäilmaan liittyvän oireilun ja sairastumisen hoitosuositukseksi

Suomen Hajuste- ja Kemikaaliyliherkät ry. haluaa ajaa sisäilmasta ja ympäristön hajusteista ja kemikaaleista oirelevien ja sairastuneiden etua. Haluamme yhdistyksenä kuulla mielipiteesi ja näkemyksesi Sosiaali- ja terveysministeriön tulevasta hoitosuosituksesta sisäilmaan liittyvän oireilun ja sairastumisen osalta. Yhdistys ajaa oireilevien ja sairastuneiden asiaa ja antaa oman lausuntonsa kaavaillusta hoitosuosituksesta.

Kerro näkemyksesi anonyymisti to 1.2 kello 15 mennessä. Voit vastata soveltuvin osin haluamiisi kohtiin. Pidäthän vastaukset ytimekkäinä ja vältä liian pitkää tekstiä. Näin helpotat vastauksien kokoamista yhteen, mikä on oireilevien ja sairastuneiden ydinsanoma Sosiaali- ja terveysministeriölle. Sen viestin haluamme lähettää oireilevien ja sairastuneiden puolesta.

Kiittäen arvokkaasta näkemyksestäsi,

Suomen Hajuste- ja Kemikaaliyliherkät ry.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdobf4VKM-Im6vqQsOg8O6eYSWI4jQPYCHYx4M0Lbe216oOJg/viewform