Kansainvälinen vertaistuen päivä 19.10.2023

Vuohia

Kansainvälinen vertaistuen päivä 19.10.2023!

Kansainvälinen vertaistuen juhlapäivä nostaa esiin vertaistukijoiden tekemää arvokasta työtä. Vertaistukija voi tehdä töitä yhdistyksessä vapaaehtoisena tai hän voi olla samaa sairautta tai elämäntilannetta läpikäyvä ihminen, joka antaa aikaansa ja voimiaan toisen vertaisen tukemiseen. Vertaistuen antaminen on tärkeää ja jokainen sitä antanut on ansainnut lämpimät kiitokset. Vertaistuen päivä onkin hyvä hetki muistella vuosien varrella saamaansa vertaistukea ja mahdollisuuksien mukaan kiittää siitä.

Jos olet kiinnostunut vertaistuesta, ole yhteydessä hakeinfo@gmail.com ja/tai liity yhdistyksemme vertaistukiryhmään Facebookissa: Hajuste- ja kemikaaliyliherkät (MCS Finland) https://www.facebook.com/groups/247097632059157 .

Yhdistyksellämme on myös vertaistuellinen HAKE-sähköpostirinki. Voit pyytää liittymistä rinkiin laittamalla meille sähköpostia.

Vertaistukea vuodesta 2002!

Lisätietoa: https://kansalaisareena.fi/vertaistuen-paiva/

#kansaivälinen #vertaistuenpäivä